• ikon
  Bo Marciniak den 23-04-2018
  Arbejdstilsyn vedr. akustik
  I forbindelse med besøg af Arbejdstilsynet i december blev vi pålagt at forbedre støjbelastningen i en række undervisningslokaler. For at finde den bedste løsning har vi udvalgt lokale 14 - 17 - 43 som forsøgslokaler, hvor vi vil opsætte forskellige løsninger (loftbeklædning). Vi regner med at have tilbud fra håndværkere først i maj, så vi umiddelbart derefter kan gå i gang. Frem til sommerferien vil vi måle og vurdere på effekten, hvorefter de resterende lokaler bliver ordnet. Som I måske har bemærket falder det sammen med at vi skal have udskiftet alt belysning, så jeps det kan godt blive lidt kaotisk!
 • ikon
  Bo Marciniak den 23-04-2018
  Projekt udskiftning af lamper
  Projekt er nu endelig godkendt og aftale er på plads med leverandør. Det er et kæmpe projekt og betyder at alle indvendige lamper på skolen, samt udvendig lys på parkeringplads og legeplads bliver skiftes til nye elbesparende armaturer og samtidig at vi får væsentlig bedre belysning (vi kommer til at leve op til de nyeste standarder). Vi er i øjeblikket i planlægningsfasen og regner med at begynde sidst i maj og afslutte i september. Nærmere information følger.
 • ikon
  Mogens Bruun den 19-04-2018
  SKOLEBESTYRELSESVALG 2018
  Der er indgået aftale om fredsvalg på Brårup Skole:
  Valgt til skolebestyrelsen er følgende:
  1. Ebbe Kruse Vestergaard
  2. Maria Axelsen
  3. Mogens Sørensen
  4. Per Bruun
  5. Mette Brandstrup
  6. Peter Sevelsted Nilsen
  7. Iben Astrup Kristensen
  Valgt som suppleanter til skolebestyrelsen er følgende:
  1. Tina Boutrup Jørgensen
  2. Michael Rønde Andersen
   
 • ikon
  Hanne Kock den 23-03-2018
  Skolemad Kontantfri Betaling
  Vi indfører nu Kontantfri betaling ifbm. vores skolemad. Det betyder at der fremover kun kan betales med Mobilepay og Skive Kommunekort (standardplastkort med elektronisk chip).
  På hjemmesiden kan I finde mere info øverst på siden ved at klikke på Kontantfri betaling. Indkøringsperioden vil være april måned, hvilket betyder at der efter 1. maj ikke længere kan betales med kontanter. Vær opmærksom på, at det er samme kort der benyttes i skole, SFO og klubber. Et medlem i vores aftenklub, vil således kunne bruge samme kort til køb af skolemad.
   
 • ikon
  Bo Marciniak den 28-01-2018
  Pasning i Juli
  Hvis I har behov for pasning i juli er der nu åbnet op for tilmelding. I skal være obs. på at tilmeldingsfrist er 15. april og at der er særskilt betaling for denne måned. Information er vedhæftet.
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

3160634