• ikon
  Mogens Bruun den 23-03-2018
  Kære alle

  Tak for en dejlig opbakning til vores jubilæumsuge og skolefesten i aftes. Vi har haft en fantastisk uge, hvor vi igen har været sammen på vore venskabsårgange og efterhånden har fundet et godt koncept. Små og store er sammen om forskellige aktiviteter.

  Skolen starter igen tirsdag, den 3. april kl. 8.00. Vi er ikke udtaget til strejke, og undervisningen kører som planlagt. Fra den 10. april er der varslet lockout fra KL's side. I vil modtage yderligere information, så snart vi ved mere om, hvad der kommer til at ske.

  I ønskes alle sammen en rigtig god Påskeferie.

  Med venlig hilsen
  Jette Præstholm
  Skoleleder 
 • ikon
  Hanne Kock den 23-03-2018
  Skolemad Kontantfri Betaling
  Vi indfører nu Kontantfri betaling ifbm. vores skolemad. Det betyder at der fremover kun kan betales med Mobilepay og Skive Kommunekort (standardplastkort med elektronisk chip).
  På hjemmesiden kan I finde mere info øverst på siden ved at klikke på Kontantfri betaling. Indkøringsperioden vil være april måned, hvilket betyder at der efter 1. maj ikke længere kan betales med kontanter. Vær opmærksom på, at det er samme kort der benyttes i skole, SFO og klubber. Et medlem i vores aftenklub, vil således kunne bruge samme kort til køb af skolemad.
   
 • ikon
  Hanne Kock den 22-03-2018
  Tillykke til Christoffer Skov, 4A - som blev vinder af den dejlige påskekurv.
 • ikon
  Hanne Kock den 16-03-2018
  Information vedr. skolefesten - torsdag d 22.3.2018
 • ikon
  Hanne Kock den 16-03-2018
  Der har i denne uge desværre været cykeltyverier på skolen. Det har været i skoletiden og det har ikke været muligt, at finde cyklerne på overvågningen.
  Vil I snakke med jeres børn om, at huske at låse cyklerne?
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

3140135