Ungdoms- og uddannnelsescentret

Hanna Bitsch er fra 1. august 2010 skolens UU-vejleder.

Målet med vejledningen i 8.-9. kl. er, at alle elever er godt rustet til at træffe valg om fremtidig uddannelse og job, når de forlader folkeskolen. Ud over den generelle standardvejledning, som alle elever har brug for, vil vejledningen blive rettet mod de elever, der har et særligt behov.
For de fleste elever vil vejledningen fra forældrene, lærerne, den generelle standardvejledning, oplysninger fra hjemmesider og åbent hus dage på ungdomsuddannelserne være tilstrækkelig, når de skal træffe deres valg om ungdomsuddannelse. Elever, der har et særligt behov vejledning, kan kigge indenfor på skolens vejlederkontor eller tage kontakt til en lærer for at komme på besøg. Der kan her både være tale om individuelle eller gruppesamtaler, mentor, netværksgrupper eller særlige tilrettelagte undervisningsforløb.

UU-vejlederen har kontortid hver onsdag og torsdag formiddag samt efter aftale. Hun kan kontaktes på tlf. 24481656 og på mail: [email protected]