Opslagstavlen

 • SFO pasning uge 42
  Har du brug for pasning uge 42 kan dit barn bare komme, der er ikke tilmelding. Hvis dit barn er på deltid (10 timer) og du har brug for mere tid, skal du kontakte Pladsanvisningen og melde dit barn op på fuld tid denne uge. Hvis dit barn går i Fritidsklub, kan barnet kun blive passet fra kl. 14.00 til lukketid.
  Bo Marciniak (BMK) den 19-09-2018
 • Formiddagssalg madboden
  I hele vinterperioden vil formiddagssalg fra boden foregå på skolen i aulaen.
  Bo Marciniak (BMK) den 18-09-2018
 • Reparation af tage
  Udbudsrunde er nu afsluttet, hvilket betyder at der mandag (17/9) startes op på dette projekt. Der skal lægges nyt tagpap samt udskiftning af tagrender på hele faggangen (billedkunst, sløjd, håndarbejde, musik) og i området ved kontorer, kopirum og elevarbejdsområde (gamle bibliotek). Derudover er der et beløb til diverse reparationer øvrige steder hvor vi har problemer med utætheder. Det betyder flere håndværkere på skolen, varekørsel samt håndværkerbiler i skolegården. Det er et stort projekt og vi regner med det vil tage hele efteråret.
  Bo Marciniak (BMK) den 12-09-2018
 • Kloakering
  Skolen skal have adskilt spildevand og regnvand. Projektet kommer til at forløbe i flere faser, hvor første fase starter mandag i uge 36 med gennemspuling af alle rør og samlebrønde. Vi forventer det tager hele ugen og betyder at der kan være toiletter vi tildækker og låser af, samt gulvafløb der tildækkes. Derudover er der samlebrønde der skal graves fri, hvilket betyder at der vil være aktivitet med mindre maskiner. Næste fase vil være gennemfotografering af hele afløbssystemet hvilket kommer til at foregå umiddelbart når de er færdig med gennemspuling og vil sandsynligvis tage resten af måneden ud (september). Vi skal nok gøre alt hvad vi kan for at gøre det så lempeligt som muligt.
  Bo Marciniak (BMK) den 30-08-2018
 • ikon
  Hanne Kock den 10-08-2018